YÖKERHO AIKUISEEN MAKUUN

Status tarjoaa joka viikko mieletöntä menoa aivan Forssan ytimessä. Meillä järjestetään livekeikkoja, teemabileitä, opiskelijabileitä, lasten limudiscoja ja paljon muuta! Statuksen yökerho on aikuiseen makuun suunnattu illanviettopaikka, jossa bileet jatkuvat aamun pikkutunneille.

Status sijaitsee Forssan historiallisella kehräämöalueella, vanhan puusepänverstaan rakennuksessa. Ulkoa löytyy ympärivuotinen terassi, jonka alla virtaa Loimijoki. Asiakaspaikkoja löytyy sisältä 350 sekä terassilta 120. Tiloihimme on esteetön kulku. Meiltä voi myös varata oman pöydän seurueelle sujuvaa illanviettoa varten.

JOKAINEN ON TÄHTI STATUKSESSA

Statuksessa lauletaan karaokea aina keskiviikkoisin. Meillä on ehdottomasti kaupungin parhaat soundit ja tietenkin hyvä meininki. Laulettavia biisejä on kymmeniätuhansia ja tilojemme äänentoisto huippulaatuista!

OPISKELIJOILLE PARHAAT EDUT

Eivät ne pienet tulot, vaan pienet menot! Status tarjoaa lukuvuoden aikana opiskelijoille tuntuvia etuja. Joka keskiviikko opiskelijabileet ja opiskelijaystävälliset hinnat voimassa kaikille!

kantiksille lisää hyvää

  • Alennusta sisäänpääsymaksuista
  • Keikoille halvemmat liput
  • Alennusta tuotteista
  • Tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi

Kantiskortti tulee noutaa rekisteröinnin jälkeen Statuksesta. Huomaathan, että sinun tulee esittää kortti lipunmyynnissä, eli noudathan kortin ajoissa esimerkiksi ennen tapahtumaa, johon saa kantiskortilla halvemmalla liput! Kaikki lomakkeen kohdat ovat pakollisia.