Tapahtumat


Menneet tapahtumat

Vuoden ekat opiskelijabileet / Famko

Keskiviikkona 29.1.2020

Liput 5€
Ikäraja K18

Vuosi on vaihtunut ja nyt olisi aika pudistella lomien pölyt ja hämähäkinseitit pois opiskelijahaalareista ja lähteä tuulettumaan Statukseen! Ensimmäisille saapujille luvassa haalarimerkki. Bileiden teemana kansainvälisyys ja Suomi.

 
Tapahtuma Facebookissa

Irina

Perjantaina 31.1.2020

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Irina on energisellä ja monipuolisella tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Irina julkaisee vuonna 2020 uuden albumin, jonka ensimmäinen singlelohkaisu ”Haluun olla yksin” on ollut radion soittolistojen soitetuimpia kappaleita.

K-system presents: Glow Party

Perjantaina 7.2.2020

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Talven hauskimmat bileet valtaavat Statuksen kun Suomen suurin ja vauhdikkain GLOW PARTY –kiertue saapuu kaupunkiin!

Esiintymässä tapahtumassa nähdään monista hiteistään tuttu DJ-Tähti K-SYSTEM joka tarjoilee yleisölle omien kappaleidensa lisäksi suosituimmat hitit 90- ja 2000-luvulta. Tunnelman viimeistelee tietenkin hehkuva UV-valaistus sekä glowstickit ja kasvomaalit joita on tarjolla ilmaiseksi! Saavu ajoissa paikalle, saat hehkuvan yllätyslahjan!

Juno

Perjantaina 14.2.2020

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomen seuratuimpiin rap-artisteihin kuuluva Juno aloitti rap-uransa jo 2000-luvun alussa. Hän on kerennyt julkaisemaan lukuisia albumeita niin sooloartistina kuin suuremmissa kokoonpanoissakin. Juno on nimittäin vuosien varrella vaikuttanut mm. Elokuu-yhtyeessä, Hotelli Vantaa -projektissa sekä SMC Lähiörotat -kollektiivissa.

Musiikkiuransa lisäksi Junoa on nähty myös valkokankaalla. Hän näytteli pääroolia Antti J. Jokisen jengidraamassa ”Pahan kukat”. Leffa voitti parhaan ohjauksen palkinnon Shangain elokuvajuhlilla vuonna 2016.

Gasellit

Perjantaina 28.2.2020

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Gasellit ovat nousseet ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 60 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019. Vuonna 2018 julkaistun Jano-albumin sinkkulohkaisut “Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja “Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten “Imus”, “Liimaa” ja “Muistanks mä väärin”.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvatkin. Bileet onkin pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla.

Vaihde

Perjantaina 20.3.2020

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vaihde on Somerolla jo vuonna -96 alkunsa saanut pitkän linjan bilebändi. Bändi on historiansa alusta lähtien ilahduttanut kuulijoita energisellä asenteella, hurtilla huumorilla ja ennen kaikkea taidokkaalla soitannalla, joka laittaa katsojalle hymyn huulille ja tanssijalan heilumaan. Vaihteen genre on kotimainen rock. Omakustanteisia EP-levyjä on vuosien varrella nauhoitettu yhteensä neljä.

Omien kappaleiden lisäksi bändi esittää keikoilla myös covereita mm. Anssi Kelan, Kirkan, Popedan, Stellan ja jo yllä mainittujen bändien ohjelmistosta. Cover-ohjelmistoa täydennetään ja päivitetään säännöllisin väliajoin.

Antti Ketonen

Perjantaina 3.4.2020

Liput 18€ / kanta-asiakaskortilla 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Ensimmäisen soolosinglen "Olisitpa sylissäni" vuonna 2017 julkaissut Antti Ketonen on tuttu iskelmäyhtye Neljänsuoran solistina. "Olisitpa sylissäni"-biisin tarina on koko ajan kasvanut ja se oli viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa soiden radioaalloilla vuoden aikana yli 9000 kertaa.

Elastinen

Perjantaina 10.4.2020

Liput 25€ / kanta-asiakaskortilla 23€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Elastinen on artisti, tuottaja ja yrittäjä, sekä yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut sekä Cheekin kanssa Profeetat-kokoonpanossa vuosina 2016-2017 vaikuttanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Elastisen viimeisimmät singlejulkaisut ovat Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti feat. Johanna Kurkela (2018).

Tervetuloa viihtymään!