FHHF Club vol. 6:
TIPPA & Ryöstö

Perjantaina 31.8.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

TIPPA

TIPPA (aiemmalta nimeltään Tippa-T) on turkulaislähtöinen trap-artisti, jonka debyyttialbumi "Nuari Kukko -EP" näki päivänvalon vuonna 2014. EP:ltä löytyvää hittisinkkua "Mehua" onkin streamattu Spotifyssa tähän päivän mennessä yli viisi miljoonaa kertaa.

Keväällä 2018 artisti kohahdutti yleisöä vaihtamalla nimensä Tippa-T:stä TIPAKSI sekä julkaisemalla henkilökohtaisemman "Satutat mua" -singlen, joka nousi Spotifyn Suomen TOP50-listan ykköseksi. Myös JVG:n kanssa yhteistyössä tehty kappale "Roska Silmäs" sai erinomaisen vastaanoton, sillä single nousi myös TOP50-listan ykköseksi ja on edelleen listan TOP10 kuunnelluimman biisin joukossa sijalla kahdeksan.


RYÖSTÖ

Forssan rap-skenen tuorein bändi on AAHOO:n & VainoKoiran muodostama duo-yhtye Ryöstö. Ryöstöä ei pidä lokeroida vain yhteen hip hopin tyylilajeista, sillä boom bap-taustojen lisäksi Ryöstön kappaleissa ovat vahvasti näkyvillä myös trap-henkiset biitit. Ryöstön live-esitys koostuu molempien artistien omasta tuotannosta sekä kaksikon yhteisbiiseistä.

 

Everybody Dance Now -ysäribileet

Perjantaina 28.9.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Ysäribileiden pioneeri! Me teimme ysäribileitä jo silloin kultaisella 90-luvulla ja vuodesta 2010 niiden uusi nousu on tehty EDN-konseptin myötä. Yli 120 bileet takana ympäri Suomea ja innokkaita ysäribailaajia on bileissä nähty yli 27000!

Illan menosta vastaa kaksi Noise Housen show-tiskijukkaa, jotka täräyttävät ilmoille vauhdikkaan kokonaisuuden. Mukaan mahtuu kreisibailausta, tanssia, laulua, huulenheittoa, kilpailuja ja muuta erikoisohjelmaa. Musiikki on tietysti 100% ysäriä - soittolistalla hitit, helmet ja myös ne noloimmat hudit. Esiintymislava on toki somistettu ysärin hengessä.

MUISTA PUKEUTUA YSÄRIKSI, nimittäin parhaat asut palkitaan!

60's Blues Night: Crystal & Jose Pineland's Melancholy Monsters

Lauantaina 29.9.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

60-luvun bluesia Statuksessa! Esiintymässä kaksi forssalaista kokoonpanoa, legendaarinen Crystal sekä Jose Pineland's Melancholy Monsters!

Crystal-yhtye perustettiin 1967 syksyllä Forssassa. Perustajajäsenistä on mukana vielä Vesa Hiukkanen. Mukaan tulivat 1968 syksyllä ensin Miki Enqvist ja sitten Masi Sallinen. Hannu Lahtonen liittyi bändiin 1969 alkuvuodesta ja tuorein jäsen Osmo Mansukoski toukokuussa 2017.

Tyylisuuntana 60-luvun loppupuolen rock ja blues (esim. Freddy, B.B ja Albert King, John Mayall, Peter Green, Ian Anderson), kuten myös muutamat 70-luvun bluesjutut (J.J.Cale, Greg Allman, Booker T) - unohtamatta tietenkään Roland Kirkia tai J.S. Bachia.

Aikanaan yhtye toimi aktiivisesti vuosina 1967-1970 esiintyen ajan tyyliin sekä koulubileissä että lounaisen Etelä-Suomen suurimmilla tanssi- ja huvipaikoilla. Bändi itse asiassa ei koskaan lopettanut, asettui vain telakalle odottamaan aikoja parempia. Sinä aikana laulukielikin vaihtui itse käännetyksi, laadituksi tai jopa muilta varastetuksi suomen kieleksi.

Jose Pineland's Melancholy Monstersin taattuun tyyliin luvassa täyslaidallinen huikeaa blues-soitantaa! Vaikutteita musiikkiin ovat antaneet mm. Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix ja Peter Green - suuri osa kappaleista omaa tuotantoa. Bändin perusti vuonna 1992 Juha Mäntymaa, Mika Lepistö ja Pete Lepistö. Kahden aktiivisen vuoden jälkeen bändi joutui telakalle 22 vuodeksi, mutta on jälleen valmiina nousemaan keikkalavoille! Statuksen keikalla ensi kertaa lavalla myös bändiin liittynyt kosketinsoittaja Tapio Niemelä!

Poju

Perjantaina 5.10.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Pitkän linjan muusikko Poju muistetaan esim. Hausmyllyn entisenä laulajana. Sooloura lähti käyntiin räjähdysmäisesti jättihitin Poika saunoo saattelemana. Sen jälkeen tarttuvia disco-iskelmiä on tullut tasaiseen tahtiin. Pojun dance-setti saa paatuneimmankin jalan liikkumaan.

 

Neljänsuora

Perjantaina 12.10.2018

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Iskelmän lippulaivaksi tituleerattu Neljänsuora on tullut tunnetuksi muun muassa hiteistä "Tuulikki, pidä huivistasi kii", "Siipirikko", "Mansikkaa ja valkoapilaa" sekä "Valtava maailma".

Vuosien varrella yhtye on lunastanut paikkansa yhtenä maamme suosituimmista iskelmäbändeistä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora valloittaa yleisönsä niin yökerhoissa kuin tanssilavoilla.

Yhtyeen laulaja Antti Ketonen osallistui MTV:n vuoden 2016 Tähdet, tähdet -ohjelmaan.

www.neljansuora.fi

 

In Cover Roles

Perjantaina 19.10.2018

Liput 8€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

In Cover Roles + vierailevia esiintyjiä!

Pikantteja versioita käsin poimituista kappaleista ajalta, jolloin musiikissa soi analogia. Harvemmin kuultuja että niitä tutumpia. Ohjelmistossa mm. Eagles, Joe Cocker, Tom Petty, 10 CC & Pink Floyd!

Esa Lindroos, basso & laulu
Björn Mattsson, laulu & kitara
Mats Nyman, kitara & laulu
Mika Perälä, koskettimet & laulu
Matti Rinne, rummut & laulu

J&J

Perjantaina 26.10.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Dynaaminen duo J&J (Jesse Villa & Jaakko Loukkola) laittavat Statuksessa mielettömät bileet pystyyn! Kaksikko on vetänyt keikkalavojen edustat täyteen juhlijoita jo kymmenen vuoden ajan ja heidän esikoisalbuminsa "Köyhä laulaa" julkaistiin syyskuussa 2016.

J&J:n musiikki kulkee aina tummasävyisistä vakavahenkisistä lyriikoista juomalaulujen kautta iloiseen reippaaseen suomirokkiin. Kreisibailausta livemusiikin tahtiin, jutun juoni on selvä - ihastu tai vihastu, mutta tämä kaksikko ei jätä kylmäksi!

www.fb.com/jjmusiikki

 

K-System presents:
Glow Party

Perjantaina 9.11.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Aito ja alkuperäinen, Suomen suurin ja vauhdikkain GLOW PARTY –kiertue saapuu taas Statukseen tuoden mukanaan raikkaan tuulahduksen Ibizan ja Miamin superclubeilta. Esiintymässä tapahtumassa nähdään monista hiteistään tuttu DJ-Tähti K-SYSTEM vieraineen ja tunnelman viimeistelee tietenkin hehkuva UV-valaistus sekä glowstickit ja kasvomaalit joita on tarjolla ilmaiseksi!

www.fb.com/ksystem

Boogie Wonderland

Perjantaina 16.11.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

BOOGIE WONDERLAND on aikamatka diskomusiikin kultaisille vuosikymmenille. Nyt katsotaan kenestä on tanssilattian Travoltaksi ja kuka säihkyy kauneimmin peilpallon loisteessa...

Teemaillan musiikkilinjana on 70- ja 80-lukujen discohitit. Höysteenä kuullaan tietysti tuon aikakauden kovimpia soul-, funk-, pop- ja rock-klassikoita.

Menosta vastaa kaksi Noise Housen DJ:tä, jotka vetävät vauhdikkaan lavashown discopallojen välkkeessä. Saattaapa joukkoon mahtua jonkinlaista teemaan sopivaa kilpailua ja muuta erikoisohjelmaa.

DRESSCODE: Parhaat discoasut palkitaan, pukeudu sen mukaan!

Come on, let's BOOGIE!