Tapahtumat


Menneet tapahtumat

J&J

Perjantaina 26.10.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Dynaaminen duo J&J (Jesse Villa & Jaakko Loukkola) laittavat Statuksessa mielettömät bileet pystyyn! Kaksikko on vetänyt keikkalavojen edustat täyteen juhlijoita jo kymmenen vuoden ajan ja heidän esikoisalbuminsa "Köyhä laulaa" julkaistiin syyskuussa 2016.

J&J:n musiikki kulkee aina tummasävyisistä vakavahenkisistä lyriikoista juomalaulujen kautta iloiseen reippaaseen suomirokkiin. Kreisibailausta livemusiikin tahtiin, jutun juoni on selvä - ihastu tai vihastu, mutta tämä kaksikko ei jätä kylmäksi!

www.fb.com/jjmusiikki

 

Statuksen Halloweenbileet

Lauantaina 27.10.2018

Liput 8€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Hirrrmuisen kammottavat, Forssan hurjimmat Halloweenbileet ovat täällä taas!

Klo 24 mennessä saapuneiden Halloween-asuun pukeutuneiden joukosta valitaan kuusi parasta asua, joista yleisö valitsee suosikkinsa. Voittaja palkitaan 100€ arvoisella lahjakortilla Ravintola Vispilään sekä kahden hengen vapaalipuilla Statukseen! Toiseksi ja kolmanneksi parhaat asut voittavat myös kahden hengen vapaaliput!

Nesterallin jatkot / Famko

Keskiviikkona 31.10.2018

Liput 3€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Famko ry:n Nesteralli vaelletaan läpi Forssan yöelämän jo neljättä kertaa! Tällä kertaa teemana Halloween. Syksyn hyytävin ja nestemäisin opiskelijatapahtuma järjestetään keskiviikkona 31.10.2018. Elävien kuolleiden rallirata sisältää 10 tankkauspaikkaa. Nesterallin maali on Statuksessa klo 22 alkaen.

Klamydia

Perjantaina 2.11.2018

Liput 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Klamydia on bändi, joka ei paljon esittelyjä kaipaa. 2018 kolmekymppisiä juhliva bändi on tehnyt reippaat parituhatta keikkaa ja levyjä on myyty lähes 700 000 kappaletta, joista neljä viimeisintä on noussut suoraan listan kärkitiloille. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu...

www.klamydia.fi

 

Pandora

Lauantaina 3.11.2018

Liput 13€ / Hurrikaanin bonuskortilla 10€
Ikäraja K20

 
Tapahtuma Facebookissa

Huom! Statuksessa yksityistilaisuus klo 23 asti, sen jälkeen ovet avataan kaikelle kansalle. Pandoran showtime n. klo 00:00.

Pandora, yksi Ruotsin kansainvälisesti menestyneimmistä naisartisteista, teki läpimurtonsa vuonna 1993 singlellään Trust Me, josta tuli vuoden myydyin single Ruotsissa ja suuri hitti useissa maailman kolkissa. Myös hänen muut hittisinglensä ovat nousseet listojen kärkeen maailmanlaajuisesti. Pandoran albumeita on myyty yli 6 miljoonaa kappaletta ja kulta- ja platinalevyjä on kertynyt 20 kappaletta. Ysäridiscon kuningatar on edelleen huikeassa keikkasuosiossa ja uusia faneja näkyy keikoilla yhä enemmän. Keikoilla kuullaan uusien hittien lisäksi tuttuun tapaan myös tutut ysäri-superhitit, jotka nostattavat tunnelman kattoon missä tahansa!

www.pandora.se

 

K-System presents:
Glow Party

Perjantaina 9.11.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Aito ja alkuperäinen, Suomen suurin ja vauhdikkain GLOW PARTY –kiertue saapuu taas Statukseen tuoden mukanaan raikkaan tuulahduksen Ibizan ja Miamin superclubeilta. Esiintymässä tapahtumassa nähdään monista hiteistään tuttu DJ-Tähti K-SYSTEM vieraineen ja tunnelman viimeistelee tietenkin hehkuva UV-valaistus sekä glowstickit ja kasvomaalit joita on tarjolla ilmaiseksi!

www.fb.com/ksystem

Boogie Wonderland

Perjantaina 16.11.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

BOOGIE WONDERLAND on aikamatka diskomusiikin kultaisille vuosikymmenille. Nyt katsotaan kenestä on tanssilattian Travoltaksi ja kuka säihkyy kauneimmin peilpallon loisteessa...

Teemaillan musiikkilinjana on 70- ja 80-lukujen discohitit. Höysteenä kuullaan tietysti tuon aikakauden kovimpia soul-, funk-, pop- ja rock-klassikoita.

Menosta vastaa kaksi Noise Housen DJ:tä, jotka vetävät vauhdikkaan lavashown discopallojen välkkeessä. Saattaapa joukkoon mahtua jonkinlaista teemaan sopivaa kilpailua ja muuta erikoisohjelmaa.

DRESSCODE: Parhaat discoasut palkitaan, pukeudu sen mukaan!

Come on, let's BOOGIE!

Back 2 the 90's with
Tuottaja Jääskeläinen

Perjantaina 30.11.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Nyt nimittäin tapahtuu! Suomen kovin ysärifanaatikko Tuottaja Jääskeläinen & BACK TO THE 90'S -ilta saapuvat Forssaan!

Radio NRJ:ltä tuttu ja nykyään KISS-radiokanavalla häsläävä herrasmies, Tuottaja ”Jani” Jääskeläinen pääsee puikkoihin ja laittaa sellaista ysärisettiä tulemaan että oksat pois!

Sash, Scooter, Spice Girls, 2 Unlimited, Backstreet Boys, Bahamen, Technotronic, Leila K, Mr. President ja muut huikeat ysäriartistit löytyvät Back To The 90's-bileiden soittolistalta. Ja jos Janille tarjoaa tarpeeksi monta Sinistä enkeliä, saattaa mies soittaa Pave Maijasen "Lähtisitkö"-kappaletta ja Neon2:sen "Polkua" kokonaisen illan! Kannattaa siis ehkä hetki miettiä, tarjoatko sen Sinisen enkelin...

Joka tapauksessa näitä pippaloita ei kannata jättää välistä! Meininki tulee olemaan sen verran kuumaa, ettei haittaa vaikka ne Levikset vähän repeisikin! Vyölaukkua kainaloon ja kaveri toiseen, tänä perjantaina et halua olla missään muualla!

Elastinen

Perjantaina 7.12.2018

Liput 20€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Statukseen saapuu yksi Suomen kovimmista showmiehistä, suomiräpin pioneereihin lukeutuva Elastinen! Elastinen on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille sekä toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015.

www.rahina.com/artist/elastinen

 

Tervetuloa viihtymään!