Tapahtumat


Menneet tapahtumat

Kuumalle Hiekalle

Perjantaina 12.6.2020

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Maistuisiko kuumat rantabileet sekä matka Bulgarian lämpöön ja vielä ilmaiseksi!? Suomen ylivoimaisesti suosituin yökerhokiertue Kuumalle Hiekalle saapuu jälleen Forssaan!

Kuumalle Hiekalle on jo viisi kautta putkeen mainetta niittänyt bilekonsepti, joka vie n. 100 bailaajaa Bulgarian Sunny Beachin aurinkoon kesällä 2020! Jokaisesta Kuumalle Hiekalle-kiertueen illasta valitsemme yhden "kreisibailaajan" mukaamme viikon mittaiselle ilmaiselle etelänmatkalle, Bulgarian Sunny Beachille.

Voisiko se olla kenties juuri sinä, joka päätyy Kuumalle Hiekalle?! ☀️ Voittoon sisältyy lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus keskustan läheisyydessä sekä Kuumalle Hiekalle T-paita! Jokainen Kuumalle Hiekalle-matka sisältää myös ilman lisäveloitusta VIP-passin, johon kuuluu nämä bileet:

  • 2 x Bar Crawl
  • 1 x Champagne Pool Party
  • 1 x Foam & Beach party
  • 1 x Blue Moon Party
  • 1 x Neon Paint Party
  • 1 x Future Night in Iceberg
  • 1 x I Love Sunny Beach Party
  • 1 x Tattoo Party Boat evening Party

Antti Ketonen

Perjantaina 11.9.2020

Liput 18€ / kanta-asiakaskortilla 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Ensimmäisen soolosinglen "Olisitpa sylissäni" vuonna 2017 julkaissut Antti Ketonen on tuttu iskelmäyhtye Neljänsuoran solistina. "Olisitpa sylissäni"-biisin tarina on koko ajan kasvanut ja se oli viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa soiden radioaalloilla vuoden aikana yli 9000 kertaa.

Elastinen

Perjantaina 6.11.2020

Liput 25€ / kanta-asiakaskortilla 23€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Elastinen on artisti, tuottaja ja yrittäjä, sekä yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut sekä Cheekin kanssa Profeetat-kokoonpanossa vuosina 2016-2017 vaikuttanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Elastisen viimeisimmät singlejulkaisut ovat Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti feat. Johanna Kurkela (2018).

Gasellit

Perjantaina 1.5.2020

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Gasellien aikaisempi keikka jouduttiin perumaan yhtyeen jäsenen sairastumisen vuoksi. Keikka siirtyy vappuperjantaille 1.5.2020!

Gasellit ovat nousseet ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 60 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019. Vuonna 2018 julkaistun Jano-albumin sinkkulohkaisut “Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja “Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten “Imus”, “Liimaa” ja “Muistanks mä väärin”.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvatkin. Bileet onkin pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla.

Tervetuloa viihtymään!