Slim Mill x Fatboy L

Perjantaina 19.1.2018

Liput 12€
Ikäraja S / K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomiräpin outolintu SLIM MILL on omintakeisen tyylinsä ansiosta yksi tämän hetken trendaavimmista YouTube-ilmiöistä. Jos olet törmännyt artistin biiseihin ja videoihin, korviisi on todennäköisesti kantautunut mm. lainit kuten "Massii tulee from Kela, ime mun mela"! Mukana iltaa sekoittamassa Fatboy L!

IKÄRAJATON, PÄIHTEETÖN KEIKKA klo 17 - 20
Järjestämme myös päihteettömän, ikärajattoman keikan alkuillasta (alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa). Ovet aukeavat klo 17, showtime n. klo 18, tapahtuma päättyy klo 20. Liput 12€ / henkilö.

K18-tapahtumaan ovet aukeavat klo 22.

www.fb.com/Slimill / www.fb.com/fatboyl

 

OG Ulla-Maija

Perjantaina 2.2.2018

Liput 12€
Ikäraja S / K18

 
Tapahtuma Facebookissa

BOOM! FORSSA!

Suomalaisen “gangstaräpin” nousevimpiin nimiin sekä someilmiöihin lukeutuva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille yli 9 500 000 katselukertaa! Hävyttömän rap-huumorin sävyttämät kappaleet seikkailevat jossain mielikuvituksen ja todellisuuden sekä hyvän ja huonon maun rajamaastossa.

IKÄRAJATON, PÄIHTEETÖN KEIKKA klo 17 - 20
Järjestämme myös päihteettömän, ikärajattoman keikan alkuillasta (alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa). Ovet aukeavat klo 17, showtime n. klo 18, tapahtuma päättyy klo 20. Liput 12€ / henkilö.

K18-tapahtumaan ovet aukeavat klo 22.

www.fb.com/OGULLAMAIJA

 

60's Blues Night

Perjantaina 9.2.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

60-luvun bluesia Statuksessa! Esiintymässä kaksi forssalaista kokoonpanoa, legendaarinen Crystal sekä Jose Pineland's Melancholy Monsters!

Crystal-yhtye perustettiin 1967 syksyllä Forssassa. Perustajajäsenistä on mukana vielä Vesa Hiukkanen. Mukaan tulivat 1968 syksyllä ensin Miki Enqvist ja sitten Masi Sallinen. Hannu Lahtonen liittyi bändiin 1969 alkuvuodesta ja tuorein jäsen Osmo Mansukoski toukokuussa 2017.

Tyylisuuntana 60-luvun loppupuolen rock ja blues (esim. Freddy, B.B ja Albert King, John Mayall, Peter Green, Ian Anderson), kuten myös muutamat 70-luvun bluesjutut (J.J.Cale, Greg Allman, Booker T) - unohtamatta tietenkään Roland Kirkia tai J.S. Bachia.

Aikanaan yhtye toimi aktiivisesti vuosina 1967-1970 esiintyen ajan tyyliin sekä koulubileissä että lounaisen Etelä-Suomen suurimmilla tanssi- ja huvipaikoilla. Bändi itse asiassa ei koskaan lopettanut, asettui vain telakalle odottamaan aikoja parempia. Sinä aikana laulukielikin vaihtui itse käännetyksi, laadituksi tai jopa muilta varastetuksi suomen kieleksi.

Iltaa lämmittelemässä Jose Pineland's Melancholy Monstersin taattuun tyyliin täyslaidallinen huikeaa blues-soitantaa! Vaikutteita musiikkiin ovat antaneet mm. Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix ja Peter Green. Bändin perusti vuonna 1992 Juha Mäntymaa, Mika Lepistö ja Pete Lepistö. Kahden aktiivisen vuoden jälkeen bändi joutui telakalle 22 vuodeksi, mutta on jälleen valmiina nousemaan keikkalavoille!

 

Perjantaina 16.2.2018

Liput 20€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Jo vuonna 1981 perustettu suomi-rockin ehdottomiin legendoihin kuuluva Yö saapuu Statukseen helmikuussa!

www.likaisetlegendat.com

 

Petri Nygård

Perjantaina 9.3.2018

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

SEOPETRIIIIII!

Tiedossa takuuvarmasti vuoden megalomaanisimmat bileet kun Petri Nygård saapuu Statukseen sekoittamaan totaalisesti niin hameväen kuin kaksilahkeistekin tajunnan törkeän kovalla ulosannillaan! Ympäri Suomea vuosittain kiertävä koko kansan Petri on tunnettu rääväsuisista kappaleistaan ja erittäin energisestä lavashowstaan.

Nygårdin huikea suosio on jatkunut jo kohta kahden vuosikymmenen ajan, kun vuonna 2000 "Vitun Suomirokki"-hitti myi platinaa ja on yli 17 000 kappaleen myynnillään levy-yhtiönsä toiseksi myydyin single.

www.petrinygard.com

 

Mäkki

Perjantaina 23.3.2018

Liput 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Kovan luokan hiphop-kone Mäkki valloittaa Statuksen! Silkkaa asennetta ja energiaa uhkuva show on itse koettava, jotta tietää mistä puhutaan. Kultaa, platinaa, hittejä, kymmeniä miljoonia Spotify-striimejä – näe tämä ilmiö elävänä lihassa ja veressä!

Modernin suomiräpin kärkinimistöön lukeutuva Aito Mäkki on vieraillut lukuisten suomiräppäreiden levyillä sekä niittänyt mainetta menestyksekkäästi myös soolourallaan. Keväällä julkaistu Ihan Pomona albumi keikkui Suomen virallisella albumilistalla peräti 4kk ajan.

www.fb.com/aitomakki

 

Kuumalle Hiekalle

Perjantaina 30.3.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Maistuisiko matka Bulgarian lämpöön ja vielä ilmaiseksi!?

Suomen ylivoimaisesti suosituin yökerhokiertue Kuumalle Hiekalle saapuu vuoden tauon jälkeen takaisin Forssaan! Kuumalle Hiekalle on jo kolme kautta putkeen mainetta niittänyt bilekonsepti, joka vie bailaajia Sunny Beachin aurinkoon elokuussa 2018!

Tuomme nyt Suomen kuumimmat DJ:t sekä juontajat kaupunkiisi, jotka vievät kovimmat bailaajat Kuumalle Hiekalle! Jokaisesta Kuumalle Hiekalle-kiertueen illasta valitsemme yhden "kreisibailaajan" mukaamme viikon mittaiselle ilmaiselle etelänmatkalle, Bulgarian Sunny Beachille. Bulgariaan matkustaa yhteensä 100 Kuumalle Hiekalle-voittajaa sekä kertaajaa, joista osa on jo kolmatta vuotta mukana reissussa!

Voisiko se olla kenties juuri sinä, joka päätyy Kuumalle Hiekalle?!

Illan palkintomatka:
Hotel Dunav, Sunny Beach, Bulgaria (★★★★☆)
HELSINKI-BOURGAS 14.08.2018 AY 2055 18:30 21:25
BOURGAS-HELSINKI 21.08.2018 AY 2056 22:15 00:55

Sisältää viikon ohjelman huippujengissä, Kuumalle Hiekalle T-paidan sekä erikoishinnat resortilla!

www.kuumallehiekalle.fi

 

Uniikki

Perjantaina 6.4.2018

Liput 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Big things come in small packages. Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Uniikki tunnetaan yhtenä Suomen omalaatuisimmista lyyrikoista sekä huikeista keikoistaan.

www.rahina.com/artist/uniikki

 

Neljänsuora

Perjantaina 20.4.2018

Liput 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Iskelmän lippulaivaksi tituleerattu Neljänsuora on tullut tunnetuksi muun muassa hiteistä "Tuulikki, pidä huivistasi kii", "Siipirikko", "Mansikkaa ja valkoapilaa" sekä "Valtava maailma".

Vuosien varrella yhtye on lunastanut paikkansa yhtenä maamme suosituimmista iskelmäbändeistä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora valloittaa yleisönsä niin yökerhoissa kuin tanssilavoilla.

Yhtyeen laulaja Antti Ketonen osallistui MTV:n vuoden 2016 Tähdet, tähdet -ohjelmaan.

www.neljansuora.fi

 

FHHF-Club Vol.4: Spekti

Perjantaina 27.4.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Forssa Hip Hop Festin luoma klubikonsepti FHHF-Club saa jatkoa Ravintola Statuksessa 27.4., jolloin stagelle nousevat Suomen kärkiräppäreihin kuuluva Spekti, Vorssan oma poika Rivo sekä pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Tomas Ospinjo!

Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksi MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa, nyt jo kuopatussa Trilogia-kokoonpanossa. Spekti on myynyt platinaa sinkuillaan "Teen Mitä Haluun" ja "Macho Fantastico", sekä tuplaplatinaa sinkullaan "Juomalaulu". Singlet "Flipperi", "Räikkösluokan Jahti", "Eniten Vituttaa Kaikki" ja "Vinkkii DJ:lle" ovat myös ylittäneet reilusti kultarajan. Räppärin molemmat sooloalbumit "Diktaattorimies" ja "Macho Fantastico" ovat molemmat myyneet kultaa.

Rivo on freestyleräpin Suomen mestari vuodelta 2013, joka on julkaissut myös kaksi levyä; Ikuisuusprojekti ja Paras&Vaatimaton. Levyjen biisien aiheet sinkoilevat laidasta laitaan, mutta niitä kaikkia yhdistää sama tekijä, taidokas riimittely. Tästä todistusaineena toimii esimerkiksi Rivon uusin single Ykkösnyrkki (ft. Nikke Ankara, Jussi Kuoma, Mängi, Eepi Boloks, Mc Kajo, Altis & Skandaali), joka on kerännyt reilussa kuukaudessa yli 100 000 streemausta artistin Spotify-kanavalla.

Tomas Ospinjo on 19-vuotias kolumbialaissyntyinen hiphop-artisti, joka on ottamassa uransa ensiaskeleita suomalaisella Hip Hop-rintamalla. Miehen ensimmäinen single ”Aina” on kerännyt Spotifyssa lähes 300 000 kuuntelukertaa, joten Tomakselta voidaan tulevaisuudessa odottaa musiikin osalta vieläkin suurempia tekoja.

Luvassa on siis todella kova show, tätä ei kannata missata!

www.rahina.com/artist/spekti

 


Back 2 the 90's with Tuottaja Jääskeläinen

Perjantaina 6.7.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Nyt nimittäin tapahtuu! Suomen kovin ysärifanaatikko Tuottaja Jääskeläinen & BACK TO THE 90'S -ilta saapuvat ensimmäistä kertaa Forssaan!!

Radio NRJ:ltä tuttu ja nykyään KISS-radiokanavalla häsläävä herrasmies, Tuottaja ”Jani” Jääskeläinen pääsee puikkoihin ja laittaa sellaista ysärisettiä tulemaan että oksat pois!

Sash, Scooter, Spice Girls, 2 Unlimited, Backstreet Boys, Bahamen, Technotronic, Leila K, Mr. President ja muut huikeat ysäriartistit löytyvät Back To The 90's-bileiden soittolistalta. Ja jos Janille tarjoaa tarpeeksi monta Sinistä enkeliä, saattaa mies soittaa Pave Maijasen "Lähtisitkö"-kappaletta ja Neon2:sen "Polkua" kokonaisen illan! Kannattaa si

is ehkä hetki miettiä, tarjoatko sen Sinisen enkelin...

Joka tapauksessa näitä pippaloita ei kannata jättää välistä! Meininki tulee olemaan sen verran kuumaa, ettei haittaa vaikka ne Levikset vähän repeisikin! Vyölaukkua kainaloon ja kaveri toiseen, tänä perjantaina et halua olla missään muualla!

www.fb.com/tuottajajaaskelainen