Tapahtumat


Menneet tapahtumat

Lasten kevätdisco / Feeniks Basket

Tiistaina 26.3.2019 klo 18-20

Liput 2€
Eskareille, viskareille ja 1.-4.-luokkalaisille

 
Tapahtuma Facebookissa

Feeniks Basketin U17-pojat järjestävät lasten kevätdiscon Statuksessa! Tapahtuma on suunnattu Viskareille, Eskareille ja 1.-4. -luokkalaisille. Ps. Vanhemmille vapaa pääsy ja tarjolla munkkikahvit!

Luvassa loistavaa musiikkia, arvontaa sekä erilaisia herkkuja. Yleisön toiveesta nyt entistä enemmän puuhaa. Tervetuloa!

Laura Voutilainen

Perjantaina 29.3.2019

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Helmikuussa 2018 julkaistiin single Laura hoitaa ja saman vuoden kesäkuussa Liljankukka.

www.lauravoutilainen.fi

 

Francine

Perjantaina 12.4.2019

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vuonna 1987 Perustettu Francine on aina kuulunut Suomen energisimpiin live-bändeihin, joka saa aikaan kunnon bileet paikassa kuin paikassa. Triona operoiva Francine ei koskaan ole pelännyt sekoittaa pakkaa musiikillisesti ja niinpä bändin musiikista onkin löydettävissä viitteitä niin rockabillystä, hard rockista, popista kuin punkistakin. Francine kutoo näistä elementeistä itsensä kuuloisen verkon, joka todellakin pistää tanssijalan vipattamaan.

Francinen vauhti ei ole yli kolmenkymmenen vuoden aikana yhtään hyytynyt, päinvastoin, sillä keväällä 2018 Francine julkaisi jo 12. albuminsa RightNow!. Francinen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Goodbye Forever, She Bop ja King for a Day.

www.francine.st

 

FHHF Pre-Party: Pono, Rivo, TPL, Ryöstö

Torstaina 18.4.2019

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Forssa Hip Hop Fest starttaa isosti vuoteen 2019 uudella FHHF PRE PARTY-konseptilla, jossa esiintyvät fogelaisräppärit Pono, TPL, Rivo & Ryöstö!

Alex Kunnari & Electric Retro Tour 2019

Perjantaina 26.4.2019

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

DJ-artisti Alex Kunnarin huikean suosion saavuttanut “Electric Retro Tour 2019” saapuu jälleen ottamaan esiintymislavan haltuun Statuksessa! Electric Retro Tour tarjoilee nimensä mukaisesti suurimmat ”Retrot” ja isoimmat dance-kappaleet aina 90-luvulta tähän päivään saakka. Seteissä kuullaan niin Alexin omaa tuotantoa kuin suurimpia hittejä Armin van Buurenin, DJ Sashin, Daft Punkin, Faithlesin, Prodigyn, Pendulumin, Scooterin sekä Tieston kaltaisilta legendaarisilta artisteilta.

Artistin kansainvälinen ura on vakuuttavaa luettavaa. Esiintymisiä pelkästään Ibizan klubisaarella hänellä on takana jo yli 300. Vuonna 2014 Kunnari esiintyi ensimmäisenä suomalaisena artistina koko kesäkauden ajan moneen kertaan maailman parhaaksi klubiksi valitulla Space-klubilla, sekä kahtena edellisenä vuonna 1970-luvusta asti toimineessa legendaarisessa Es Paradisissa. Kesän 2015 ajan Alex Kunnarin Colors-klubi järjestettiin maanantaisin Ibizan Eden super-yökerhossa.

Alex Kunnari on palkittu myös useita kertoja, muun muassa Discopress on valinnut hänet vuoden DJ:ksi vuonna 2009 ja YleX vuoden kotimaiseksi DJ-artistiksi 2012. City lehti on valinnut Kunnarin parhaaksi DJ-artistiksi 2000-luvulla, ja “City of Sin” -kappale on ollut ehdolla Emma Gaalassa 2014.

www.alexkunnari.com

Kuumalle Hiekalle Tour

Perjantaina 3.5.2019

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Maistuisiko matka viikoksi Bulgarian lämpöön ja vielä ilmaiseksi!? Suomen ylivoimaisesti suosituin yökerhokiertue Kuumalle Hiekalle saapuu jälleen Forssan Statukseen!

Kuumalle Hiekalle on jo neljä kautta putkeen mainetta niittänyt bilekonsepti, joka vie 100 bailaajaa Sunny Beachin aurinkoon elokuussa 2019! Jokaisesta Kuumalle Hiekalle-kiertueen illasta valitsemme yhden "kreisibailaajan" mukaamme viikon mittaiselle ilmaiselle etelänmatkalle, Bulgarian Sunny Beachille.

Voisiko se olla kenties juuri sinä, joka päätyy Kuumalle Hiekalle?! ☀️☀️☀️

Voittoon sisältyy lennot, lentoverot, matkalaukku ruumassa, lentokenttäkuljetukset, majoitus, aamiaiset, seitsemän päivän ohjelman huippujengissä, Kuumalle Hiekalle T-paidan sekä erikoishinnat resortilla!

Illan palkintomatka:
Sunny Beach Bulgaria 8.–15.8.2019
Hotel: Opal Sunny Beach Burgasin alue Opal on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Sunny Beachin keskustaa ja Flower Street -kadun huvittelumahdollisuuksia sekä lyhyen kävelymatkan päässä rannalta.

Thomas Cook Airlines
LÄHTÖ: 08-08-2019 HKI-BGR klo 19:10
PALUU: 15-08-2019 BGR-HKI klo 23:30

www.kuumallehiekalle.fi

 

Tyykiblues 2019: Green River & Mara Balls

Perjantaina 5.7.2019

Liput 20€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Tyykiblues soi 25.kerran 4.-6.7.2019 Forssan kirkossa, Ravintola Statuksessa ja Kutomoalueella. Vuodesta 1994 alkaen järjestetyssä Tyykibluesissa on vuosien mittaan esiintynyt lähes kaksisataa yhtyettä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tyykibluesista vastaa Forssa eläväksi ja kauniiksi -yhdistys.

www.tyykiblues.fi
 

Osta liput ennakkoon tästä!

 

Green River

Forssalaisen Green Riverin taustalla on bändin laulajan, ja myös Tyykibluesin juontajan tehtävät hoitavan, Markku Tähtisen lisäksi tunnettuja taitavia forssalaismuusikoita. Erityisen lähellä yhtyeen sydäntä on CCR:n musiikki.

Mara Balls

Mara Balls soittaa kitaristi-laulaja Maria Mattilan johdolla menevää bluesrockia. Mara Balls valittiin viime vuonna vuoden bluestulokkaana. Maria Mattila on myös kuvataiteilija.

Tervetuloa viihtymään!