Disco Ensemble

Perjantaina 27.10.2017

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Disco Ensemble on vuonna 1996 Ulvilassa perustettu suomalainen punk-rock/post-hardcore-yhtye. Yhtye julkaisi uuden albuminsa "Afterlife" tammikuussa 2017 neljän vuoden tauon jälkeen. Energisistä keikoistaan tunnettu yhtye on soittanut uransa aikana yli 500 keikkaa 15 eri maassa.

www.discoensemble.com

 

Klamydia

Perjantaina 3.11.2017

Liput 18€ / kanta-asiakaskortilla 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Klamydia on bändi, joka ei paljon esittelyjä kaipaa. Yli neljännesvuosisadan Suomea kiertänyt bändi on tehnyt parituhatta keikkaa ja levyjä on myyty lähes 700 000 kappaletta, joista neljä viimeisintä on noussut suoraan listan kärkitiloille. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu...

www.klamydia.fi

 

Statuksen Halloween

Lauantaina 4.11.2017

Liput 8€
Ikäraja K20

 
Tapahtuma Facebookissa

Klo 24 mennessä saapuneiden Halloween-asuun pukeutuneiden joukosta valitaan kuusi parasta asua, joista yleisö valitsee suosikkinsa. Voittaja palkitaan 100€ arvoisella lahjakortilla Ravintola Vispilään sekä kahden hengen vapaalipuilla mille tahansa loppuvuoden keikalle! Toiseksi ja kolmanneksi parhaat asut voittavat myös kahden hengen vapaaliput mille tahansa loppuvuoden keikalle.

Mikael Gabriel

Perjantaina 10.11.2017

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomiräpin rääväsuu Mikael 'MG' Gabriel on julkaissut neljä pitkäsoittoa ja nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2016 Vain Elämää -tv-ohjelman kautta. Suosiota ovat kasvattaneet myös kehutut roolit Pahan kukat ja Bodom -elokuvissa. Modernin suomenkielisen R’n’B:n tämän hetken isoimman tähden uusimpiin hitteihin kuuluvat Loistat pimeäs sekä Isac Elliotin kanssa yhteistyössä tehty Liikaa Sussa Kii.

www.mikaelgabriel.com

 

Aurora

Perjantaina 17.11.2017

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Upea urbaani laulaja-lauluntekijä Aurora tunnetaan useista hittikappaleista ja viihdyttävistä keikoista. Auroraa on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo yli 12 miljoonaa kertaa ja myös radiosoitto on ollut poikkeuksellisen laajaa.

Auroran singlet "Eilisen Aurinko", "Se Soi" ja "Kaikki Mitä Näät" ovat kaikki olleet melkoisia hittejä, joista kaikista artisti on myös saanut nyt uransa ensimmäiset kultalevyt. Tämä kaikki on kuitenkin vasta alkua pitkälle uralle jolla liikutaan popin ja reggaen välimaastossa välittämättä liiemmin genrerajoista. Vuonna 2017 Aurora julkaisi uuden Valtakunta -albumin, jolta on lohkaistu mm. radio- ja Spotifyhitit "Täydelliset" ja "Sä hiffaat".

Aurora bändeineen on keikkaillut pitkään menestyksekkäästi ja heidät nähdäänkin ympäri vuoden niin festivaaleilla ja tapahtumissa kuin ravintolakeikoilla.

www.auroramusic.fi

 

Reino Nordin

Perjantaina 24.11.2017

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Näyttelijä-muusikko Reino Nordin käänsi uuden sivun musiikkiurallaan siirryttyään PME Recordsin riveihin alkusyksystä 2015. Aiemmista, reggae-vaikutteisista tuotannoista poiketen, uudessa musiikissa on vaikutteita mm. modernista popista ja tropical housesta. Reino & The Rhinos –yhtyeen keulakuvana ja vokalistina aiemmin vaikuttanut Nordin on myös uransa aikana takonut lyömäsoittimia Cool Sheiks, Jazzgangsters ja Soul Captain Band –yhtyeissä.

Reino Nordin saavutti uransa ensimmäisen kultalevyn ensimmäisellä PME:n kautta julkaistulla singlellään "Puhu vaan". Nordinin uuden aikakauden kakkossingle "Kato mua silmiin" striimasikin ansaitusti platinaa ja oli yksi vuoden 2016 Spotifyn kuunnelluimmista suomalaisista kappaleista.

Keväällä 2017 Reino Nordin julkaisi jo ennakkoon kultarajan rikkoneen albumin "Antaudun", jonka nimikkosingle nosti artistin koko kansan tietoisuuteen. "Antaudun" hallitsi hetken aikaa Suomen Spotifyn kärkipaikkaa sekä soi radioissa soitetuimpana kappaleena peräti viisi viikkoa putkeen.

 

Allasbileiden jatkot / Famko

Perjantaina 1.12.2017

Liput 5€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vuoden kosteimmat pikkujoulut vietetään Viihdeuimala Vesihelmessä Allasbileiden merkeissä 1.12. ja kosteampaakin kosteammat jatkot Statuksessa klo 22 alkaen, jonne liput 5€ haalarimerkillä! Statuksessa esiintymässä forssalainen bilebändi Hittimittari!

www.famkory.com

Hittimittari

Perjantaina 1.12.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Tänä jouluna pikkujoulukansaa tahdittaa forssalainen bilebändi Hittimittari! Bändin kaikille tuttu ohjelmisto painottuu menomusaan, joka saa tanssijalan vippaamaan, slovareita unohtamatta. Ohjelmisto koostuu perinteisestä suomirokista ja popista, kansainvälisistä disko-ja rock-klassikoista sekä kaikkein uusimmasta kotimaisesta hittimusiikista. Bändin erityisvalttina on monipuolisuus, jota korostaa se, että bändillä on sekä mies- että naislaulajat!

www.hittimittari.fi

Vaihde

Perjantaina 8.12.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vaihde on Somerolla jo vuonna -96 alkunsa saanut pitkän linjan bilebändi. Bändi on historiansa alusta lähtien ilahduttanut kuulijoita energisellä asenteella, hurtilla huumorilla ja ennen kaikkea taidokkaalla soitannalla, joka laittaa katsojalle hymyn huulille ja tanssijalan heilumaan. Vaihteen genre on kotimainen rock. Omakustanteisia EP-levyjä on vuosien varrella nauhoitettu yhteensä neljä.

Omien kappaleiden lisäksi bändi esittää keikoilla myös covereita mm. Anssi Kelan, Kirkan, Popedan, Stellan ja jo yllä mainittujen bändien ohjelmistosta. Cover-ohjelmistoa täydennetään ja päivitetään säännöllisin väliajoin.

VAIHDE on täydellinen valinta pikkujouluillan jatkoille - suuntaa siis tossusi Statukseen, etkä tule pettymään!

www.vaihdemusic.com