Tapahtumat


Menneet tapahtumat

Huom! Vietämme syyslomaa ja olemme poikkeuksellisesti suljettu keskiviikkona 16.10.2019. Karaoke / opiskelijabileet seuraavan kerran taas 23.10.!

Maustetytöt

Perjantaina 18.10.2019

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen saundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossaki Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk-asenteella varustettu koko kansan popbändi.

 

Stand Up: JP Kangas, Harri Lagström & XL Sami

Lauantaina 19.10.2019

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Showtime klo 20:00-22:00.

JP on äijähuumorin kuningas, mustan huumorin ruhtinas, stand up -koomikko jonka jokainen lause on naula tylsyyden arkkuun. Lavalla JP ei sievistele vaan pudottaa tuolilta. JP:n keikalla ei ainoastaan viihdytä, siellä nauretaan estoitta.

Jos himohiihtäjä odottaa kevätaamuna näkevänsä auringon niin tiukan komiikan ystävä odottaa näkevänsä Harri Lagströmin. Virkistävän huumoripitoisia ja hauskoja oivalluksia asioista ja ilmiöistä nykyihmisten sekä -ilmiöiden elosta ja arjesta. Vuonna 2005 Harri valittiin Radio Cityn järjestämässä lavakomiikkakilpailussa vuoden tulokkaaksi eikä syyttä. Tämän miehen esiintyessä saa pallealihakset armotonta naurujumppaa ja kyynelkanavat aukeavat nauramisesta!

XL Sami on suomen kovakuntoisin koomikko. Samin järkälemäinen lavakarisma yhdistettynä lyhyisiin oneliner-vitseihin on kuin katsoisi Muhammad Alin kohtaavan kehässä kansantanssijan. Sami on nopea, hauska ja vahva!

Elonkerjuu

Perjantaina 25.10.2019

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Lukuisia Emma-palkintoja voittanut sekä kansan syvät rivit valloittanut Elonkerjuu on tehnyt paluun keikkalavoille. Uusi solisti Osku Ketola sopii yhtyeeseen loistavasti. 2018 on julkaistu kappaleet "Saanhan mä tulla viereesi" sekä "Mä oon oikees". Uutta levyä odotellaan vuodelle 2019.

 

Breeze

Perjantaina 1.11.2019

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Breeze on perinteisesti akustinen rock- / bluesbändi, joka ei keikoillaan jätä ketään kylmäksi. Statuksen keikalle Breeze muokkautuu sähköiseksi versioksi! Keikalla kuullaan covereita tutuista ja hieman tuntemattomimmistakin kappaleista Beatlesista Zeppeliniin, Jimi Hendrixistä Rolling Stonesiin ja Claptonista Queeniin. Tätä ei kannata jättää väliin!

Stand Up: Jussi Simola & Jape Grönroos

Lauantaina 2.11.2019

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Showtime klo 19:00-21:00.

Forssasta kotoisin oleva Jussi Simola tuo mukanaan suuria saleja kiertävän Jape Grönroosin.

Stand up -koomikko Jussi Simola on komiikan ammattilainen, joka rakastaa esiintymistä. Jussin energinen tyyli saa kuulijat varmasti hyvälle tuulelle. Jussin keikoilla on rento ilmapiiri ja hyvä tunnelma. Jussi oli mukana TV2:lla esitetyssä Naurun Tasapaino -ohjelman toisella kaudella ja sijoittui lopulta kilpailussa toiseksi. Jussi on ollut mukana myös Nelosen Stand Up! -ohjelman kaikilla kausilla.

Jape Grönroos on espoolainen stand up -koomikko. Hän on tehnyt stand up -keikkoja jo vuodesta 2003.

Statuksen Halloween

Lauantaina 2.11.2019

Liput 8€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Hirrrmuisen kammottavat, Forssan hurjimmat Halloweenbileet ovat täällä taas! 👻🎃💀

Klo 24 mennessä saapuneiden Halloween-asuun pukeutuneiden joukosta valitaan kuusi parasta asua, joista yleisö valitsee suosikkinsa. Parhaalla asulla voittaa ruokailun kahdelle sekä kaksi vapaalippua Statukseen! Toiseksi ja kolmanneksi parhaat asut voittavat myös vapaaliput. Liput ovat voimassa vuoden 2019 loppuun.

Kube

Perjantaina 8.11.2019

Liput 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Kube on kotimaisen rap-musiikin suunnannäyttäjä, jonka tyyli on inspiroitunut erityisesti uuden sukupolven nuoria räppäreitä. Aina ajankohtainen ja uudistumiskykyisen artistin uusin pitkäsoitto Hakunila Killah julkaistaan artistin oman levy-yhtiön kautta 13. syyskuuta 2019. Albumista on saatu ennakkomaistiaisia jo sinkkujen “Wussup”, “Resepti” ja “Follaa” myötä.

Vuosituhannen vaihteesta asti kuvioissa ollut artisti löysi oman kopioimattoman äänensä viimeistään vuonna 2013 ilmestyneellä ”Lentokonetila”-albumilla ja on pysytellyt siitä asti visusti korkeammalla kuin satelliitit.

Uuttera työ on poikinut myös Emma-ehdokkuuksia ja artistin seinältä löytyy sen verran jalometallia niin omista biiseistä kuin vierailuista muiden kappaleilla (mm. JVG, Tuuttimörkö, Julma H, Cheek), ettei ylimääräisille tauluhankinnoille ole juuri tarvetta.

 

Klamydia

Perjantaina 15.11.2019

Liput 18€ / kanta-asiakaskortilla 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Klamydia on bändi, joka ei paljon esittelyjä kaipaa. Kolmekymppinen punkbändi on tehnyt reippaat parituhatta keikkaa ja levyjä on myyty lähes 700 000 kappaletta, joista neljä viimeisintä on noussut suoraan listan kärkitiloille. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu...

 

Gettomasa & TPL

Perjantaina 22.11.2019

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Gettomasaa voidaan pitää yhtenä tämän hetken seuratuimpana suomiräpin tekijänä. Vuoden 2012 räpin SM-kilpailun voiton jälkeen artisti kiinnitettiin PME Recordsille vuonna 2014. Keväällä 2016 Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin, joka oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja.

Gettomasa julkaisi odotetun albuminsa Diplomaatti toukokuussa 2019. Seitsemän kappaletta sisältävä kokonaisuus tuo esille artistista uusia puolia kuitenkaan joustamatta aidosta ja tunnistettavasta Gettomasan tyylistä. "Silmät" nousi heti julkaisun jälkeisenä päivänä Spotifyn top-50 listan sijalle 1. Tammikuun lopussa julkaistu single "Muijii stadis" viihtyi Suomen virallisen listan top-12:ssa yhdeksän viikkoa ja on tähän mennessä striimannut 4 miljoonaa kertaa, ylittäen platinarajan. Albumi Diplomaatti nousi virallisen albumilistan ykköseksi julkaisun jälkeisellä viikolla.

Albumin julkaisun jälkeen asiat lähtivät väkevästi lentoon kun viime vuonna julkaistu kappale ”Lössi” meni heittämällä platinarajan yli ja artisti pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle.
TPL

Gettomasan lämppärinä toimii Forssan oma räpduo TPL, jonka artistit Kallo ja NJ vastaavat myös Forssa Hip Hop Festin järjestämisestä. Parivaljakko tulee esittämään näissä bileissä uuden Koti-levynsä kaikki kappaleet alusta loppuun!

 

Teflon Brothers

Perjantaina 29.11.2019

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Teflon Brothers on kolmen Helsingin Malminkartanosta kotoisin olevan artistin, Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama rap-ryhmä. Yhtyeen ensimmäinen kappale Matkal Kotiin julkaistiin 2006 Adihasla-elokuvan soundtrackillä. Esikoisalbumi T, joka julkaistiin vuonna 2009 oli kevyesti humoristinen ja nojasi perinteisempään rap-ilmaisuun. Toinen levy (c) julkaistiin 2010 ja se sai suurimmat vaikutteensa bossa novasta eikä ollut varsinaisesti hiphoppia. Teflon Brothers tekee juuri sitä juttua mitä haluaa, eikä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa musiikkiinsa.

”Teflonit on kuin bakteeri, joka etenee, kunnes se tapetaan. Siihen ei sivulliset tekijät vaikuta. Tefloneille sopii se, että aiheutetaan pahennusta ja hämmennystä” – Heikki Kuula

 

Tervetuloa viihtymään!