Tapahtumat


Menneet tapahtumat

Hohtobileet

Lauantaina 19.1.2019

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomen hohtavimmat Glow-bileet rantautuvat viimein Forssaan!

Illan musiikista vastaa DJ:t jotka ovat ottaneet lukuisia bileitä sekä lavoja haltuun koko maan laajuisesti! Nyt ei ole mitään syytä jäädä kotiin mököttämään vaan nyt lähdetään porukalla reivaamaan!

LINEUP:
★ MISTA S (YleX, Heavyweight DJ's)
- More to be announced

Luvassa:
★ Kasvomaalausta (ilmainen)
★ Näyttävä valotekniikka (UV-valoja)

Vuoden ekat zembalot / Famko

Keskiviikkona 23.1.2019

Liput 7€ / opiskelijakortilla 5€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Lunta on tullut melkoiset kinokset ja päivien pimeys on voinut viedä mehut, vaikka lomaakin olisi ollut. Nyt siis on oiva mahdollisuus aloittaa alkava lukukausi valohoidolla Statuksen discovaloissa. Kinkkuakin voi näppärästi sulatella tanssilattialla tampaten ja tipatonta tammikuutakin voi hyvin siirtää vielä muutamalla vuodella.

OG Ulla-Maija

Perjantaina 1.2.2019

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

BOOM! FORSSA!

Suomalaisen “gangstaräpin” nouseviin nimiin lukeutuva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille yli 14 000 000 katselukertaa. Hävyttömän rap-huumorin sävyttämät kappaleet seikkailevat jossain mielikuvituksen ja todellisuuden sekä hyvän ja huonon maun rajamaastossa.

www.facebook.com/OGULLAMAIJA

 

Anssi Kela

Lauantaina 9.2.2019

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomalaisten suurimpiin kestosuosikkeihin lukeutuva Anssi Kela palasi syksyllä 2018 tauon jälkeen keikkalavoille. Faneilta ihastuneen vastaanoton saanut seitsemäs studiolevytys "Ääriviivoja" julkaistiin syyskuussa ja sen 1,6 miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle ”Ilves” on dominoinut koko syksyn myös suomalaisia radiosoittolistoja. Pitkän uran suomalaisella musiikkitaivaalla tehneen Kelan tuotannosta tunnetuimpia hittejä ovat mm. ”Mikan Faijan BMW”, ”Milla”, Puistossa” sekä ”Levoton tyttö”.

www.anssikela.com

 

Lasten Ystävänpäivädisco / Feeniks Basket

Tiistaina 12.2.2019 klo 18-20

Liput 2€
Viskareille, Eskareille ja 1.-4. -luokkalaisille

 
Tapahtuma Facebookissa

Feeniks Basketin U17-pojat järjestävät lasten Ystävänpäivädiscon Statuksessa! Tapahtuma on suunnattu Viskareille, Eskareille ja 1.-4. -luokkalaisille. Ps. Vanhemmille vapaa pääsy ja tarjolla munkkikahvit! Tapahtuma klo 18-20.

Luvassa loistavaa musiikkia ja mukavaa puuhaa, sekä erilaisia herkkuja. Tervetuloa!

www.facebook.com/feeniksbasket

J&J

Perjantaina 1.3.2019

Liput 12€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Dynaaminen duo J&J (Jesse Villa & Jaakko Loukkola) laittavat Statuksessa mielettömät bileet pystyyn! Kaksikko on vetänyt keikkalavojen edustat täyteen juhlijoita jo yli kymmenen vuoden ajan ja heidän esikoisalbuminsa "Köyhä laulaa" julkaistiin syyskuussa 2016.

J&J:n musiikki kulkee aina tummasävyisistä vakavahenkisistä lyriikoista juomalaulujen kautta iloiseen reippaaseen suomirokkiin. Kreisibailausta livemusiikin tahtiin, jutun juoni on selvä - ihastu tai vihastu, mutta tämä kaksikko ei jätä kylmäksi!

www.facebook.com/jjmusiikki

 

Playa Band

Perjantaina 8.3.2019

Liput 12€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Playa band on Suomen showbändien ykkönen, joka saa sukat pyörimään jaloissa! Jo 15 vuotta tien päällä ja noin 1800 keikkaa ympäri Suomea. Joka keikalla on lavalla taatusti kova veto ja hyvä meininki!

www.playaband.com

 

Lukas Leon

Perjantaina 15.3.2019

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

”Mä oon Lukas Leon ja mulla on nälkä.” – Näin itsensä esittelee 20-vuotias Vantaan kasvatti, joka ei jäänyt monelta huomaamatta, kun hän huhtikuussa julkaisi Youtubeen videon. Myöskään se ei jäänyt huomaamatta, että Lukas Leon on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Lukas Leonin mainitsema nälkä tuli kaikkien kuuluville kesäkuun puolessa välissä julkaistulla Simba -albumilla.

www.facebook.com/lukasvirallinen

 

Laura Voutilainen

Perjantaina 29.3.2019

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, Miks ei ja En mielestäin sua saa. Toukokuussa 2017 julkaistu albumi Miks ei on Lauran 13. studioalbumi. Miks ei ja Mä en kestä -hitit sisältävä albumi myi ennakkoon kultaa. Helmikuussa 2018 julkaistiin single Laura hoitaa ja saman vuoden kesäkuussa Liljankukka.

www.lauravoutilainen.fi

 

Francine

Perjantaina 12.4.2019

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vuonna 1987 Perustettu Francine on aina kuulunut Suomen energisimpiin live-bändeihin, joka saa aikaan kunnon bileet paikassa kuin paikassa. Triona operoiva Francine ei koskaan ole pelännyt sekoittaa pakkaa musiikillisesti ja niinpä bändin musiikista onkin löydettävissä viitteitä niin rockabillystä, hard rockista, popista kuin punkistakin. Francine kutoo näistä elementeistä itsensä kuuloisen verkon, joka todellakin pistää tanssijalan vipattamaan.

Francinen vauhti ei ole yli kolmenkymmenen vuoden aikana yhtään hyytynyt, päinvastoin, sillä keväällä 2018 Francine julkaisi jo 12. albuminsa RightNow!. Francinen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Goodbye Forever, She Bop ja King for a Day.

www.francine.st

 

Alex Kunnari & Electric Retro Tour 2019

Perjantaina 26.4.2019

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

DJ-artisti Alex Kunnarin huikean suosion saavuttanut “Electric Retro Tour 2019” saapuu jälleen ottamaan esiintymislavan haltuun Statuksessa! Electric Retro Tour tarjoilee nimensä mukaisesti suurimmat ”Retrot” ja isoimmat dance-kappaleet aina 90-luvulta tähän päivään saakka. Seteissä kuullaan niin Alexin omaa tuotantoa kuin suurimpia hittejä Armin van Buurenin, DJ Sashin, Daft Punkin, Faithlesin, Prodigyn, Pendulumin, Scooterin sekä Tieston kaltaisilta legendaarisilta artisteilta.

Artistin kansainvälinen ura on vakuuttavaa luettavaa. Esiintymisiä pelkästään Ibizan klubisaarella hänellä on takana jo yli 300. Vuonna 2014 Kunnari esiintyi ensimmäisenä suomalaisena artistina koko kesäkauden ajan moneen kertaan maailman parhaaksi klubiksi valitulla Space-klubilla, sekä kahtena edellisenä vuonna 1970-luvusta asti toimineessa legendaarisessa Es Paradisissa. Kesän 2015 ajan Alex Kunnarin Colors-klubi järjestettiin maanantaisin Ibizan Eden super-yökerhossa.

Alex Kunnari on palkittu myös useita kertoja, muun muassa Discopress on valinnut hänet vuoden DJ:ksi vuonna 2009 ja YleX vuoden kotimaiseksi DJ-artistiksi 2012. City lehti on valinnut Kunnarin parhaaksi DJ-artistiksi 2000-luvulla, ja “City of Sin” -kappale on ollut ehdolla Emma Gaalassa 2014.

www.alexkunnari.com

Tervetuloa viihtymään!