FHHF-Club Vol.4: Spekti

Perjantaina 27.4.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Forssa Hip Hop Festin luoma klubikonsepti FHHF-Club saa jatkoa Ravintola Statuksessa 27.4., jolloin stagelle nousevat Suomen kärkiräppäreihin kuuluva Spekti, Vorssan oma poika Rivo sekä pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Tomas Ospinjo!

Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksi MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa, nyt jo kuopatussa Trilogia-kokoonpanossa. Spekti on myynyt platinaa sinkuillaan "Teen Mitä Haluun" ja "Macho Fantastico", sekä tuplaplatinaa sinkullaan "Juomalaulu". Singlet "Flipperi", "Räikkösluokan Jahti", "Eniten Vituttaa Kaikki" ja "Vinkkii DJ:lle" ovat myös ylittäneet reilusti kultarajan. Räppärin molemmat sooloalbumit "Diktaattorimies" ja "Macho Fantastico" ovat molemmat myyneet kultaa.

Rivo on freestyleräpin Suomen mestari vuodelta 2013, joka on julkaissut myös kaksi levyä; Ikuisuusprojekti ja Paras&Vaatimaton. Levyjen biisien aiheet sinkoilevat laidasta laitaan, mutta niitä kaikkia yhdistää sama tekijä, taidokas riimittely. Tästä todistusaineena toimii esimerkiksi Rivon uusin single Ykkösnyrkki (ft. Nikke Ankara, Jussi Kuoma, Mängi, Eepi Boloks, Mc Kajo, Altis & Skandaali), joka on kerännyt reilussa kuukaudessa yli 100 000 streemausta artistin Spotify-kanavalla.

Tomas Ospinjo on 19-vuotias kolumbialaissyntyinen hiphop-artisti, joka on ottamassa uransa ensiaskeleita suomalaisella Hip Hop-rintamalla. Miehen ensimmäinen single ”Aina” on kerännyt Spotifyssa lähes 300 000 kuuntelukertaa, joten Tomakselta voidaan tulevaisuudessa odottaa musiikin osalta vieläkin suurempia tekoja.

Luvassa on siis todella kova show, tätä ei kannata missata!

www.rahina.com/artist/spekti

 


Alex Kunnari & Electric Retro Tour 2018

Perjantaina 4.5.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Valtakunnallisella KISS-radiokanavalla lauantaista ”Electric Weekend” -ohjelmaa juontavan DJ-artisti Alex Kunnarin huikean suosion saavuttanut “Electric Retro Tour 2018” saapuu Statukseen!

Suomen yhdeksi tunnetuimmaksi vuosittaiseksi kiertueeksi kasvanut “Electric Retro Tour” lähtee kiertämään tammikuussa 2018. Tapahtumasta on tullut Suomen menestynein DJ-artisti Alex Kunnarin kiertue kautta aikojen.

Electric Retro Tour tarjoilee nimensä mukaisesti suurimmat ”retrot” ja isoimmat dance-kappaleet aina 90-luvulta tähän päivään saakka. Seteissä kuullaan niin Alexin omaa tuotantoa kuin suurimpia hittejä Armin van Buurenin, DJ Sashin, Daft Punkin, Faithlesin, Prodigyn, Pendulumin, Scooterin sekä Tieston kaltaisilta legendaarisilta artisteilta.

Artistin kansainvälinen ura on vakuuttavaa luettavaa. Esiintymisiä pelkästään Ibizan klubisaarella hänellä on takana jo yli 300. Vuonna 2014 Kunnari esiintyi ensimmäisenä suomalaisena artistina koko kesäkauden ajan moneen kertaan maailman parhaaksi klubiksi valitulla Space-klubilla, sekä kahtena edellisenä vuonna 1970-luvusta asti toimineessa legendaarisessa Es Paradisissa. Kesän 2015 ajan Alex Kunnarin Colors-klubi järjestettiin maanantaisin Ibizan Eden super-yökerhossa.

www.alexkunnari.com

 

Koko Kansan Kiertue: Niko Kivelä ja Zaani

Lauantaina 5.5.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Ammattikoomikot Niko Kivelä ja Zaani toteuttavat pitkäaikaisen haaveensa Koko Kansan Kiertueella keväällä 2018! He haluavat viedä stand upin konserttisaleista pienempiin kuppiloihin, lähelle ihmistä.

"Koko kansan kiertue on tärkeä asia miulle ja Nikolle. Idea on muhinut mielessämme jo kymmenen vuotta. Olemme esiintyneet seitsemäntoista vuoden ajan ympäri Suomea ja esiintymiset ovat aina olleet isoimmissa taajamissa. Mielestäni on tärkeää viedä tasokas esitys pienemmille paikkakunnille.", kertoo Zaani.

Koko Kansan Kiertueen liput maksavat kaikille vain 10 euroa, joka toivottavasti innostaa myös ensikertalaisia keikoille. Niko vakuuttaa, että keikoilla on lämmin tunnelma: "Pienessä paikassa improvisaatio ottaa yleensä vallan ja illat ovat kovin erilaisia kuin konserttisalissa. Itse menisin katsomaan tätäkin. Koomikot pitävät huolen siitä, että luokka- tai muita eroja ei synny. Tämä tehdään yhdessä. Hitonmoiset talkoot."

Kiertueen kummiyritykset mahdollistavat kiertueen edullisen lippuhinnan.

Reino-tossua toisen eteen ja keikalle!

Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Ovelta on mahdollista ostaa lippuja, mikäli esitys ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Esityksen kesto on noin 90 minuuttia sisältäen tauon. Kiertueen ennakkoliput myy Lippupiste.

LIPUT MYYNNISSÄ NYT: www.lippu.fi/kokokansankiertue

Juju

Perjantaina 11.5.2018

Liput 10€ / kanta-asiakaskortilla 8€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

JUJU ft. Major D
Kantaa-ottavista lauluistaan tunnettu artisti Juju sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen, laulun ja räpin keinoilla. Tämä neljä täyspitkää studioalbumia, yhden kultalevyn ja pari platinasinkkua tehtailleen Spotify Spotlight -artistin kappaleita on toistettu suoratoistopalveluissa kymmeniä miljoonia kertoja. Juju on ollut myös ehdolla Emma-gaalassa.

Juju esiintyy duona yhdessä multi-instrumentalisti Major D:n aka David Kötelekin (Poor man dub sound) kanssa. Poppia, reggaeta, räppiä ja elektronista tanssimusaa maustettuna sähkökitaralla ja djembellä!

Jones
Trilluminati -kokoonpanosta tuttu Jones on syväpuhuvilla sanoituksilla sekä melodisella flowlla varustettu energiapakkaus suoraan Savon sydämestä. Nousukiidossa olevan nuorukaisen lyyrinen ulosanti on vakuuttavaa ja lavaesiintymistä on haukuttu paikkapaikoin jopa karismaattiseksi. Jones julkaisi hiljattain EP:n ja työstää parhaillaan ensimmäistä kokopitkää soololevyään (pari singleä julkaistuna). Herra vaikuttaa niin ikään Marjamaan veljeksistä koostuvassa "Kaks Marjaa" rapduossa.

www.fb.com/jujumusiikki

 


Back 2 the 90's with Tuottaja Jääskeläinen

Perjantaina 6.7.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Nyt nimittäin tapahtuu! Suomen kovin ysärifanaatikko Tuottaja Jääskeläinen & BACK TO THE 90'S -ilta saapuvat ensimmäistä kertaa Forssaan!!

Radio NRJ:ltä tuttu ja nykyään KISS-radiokanavalla häsläävä herrasmies, Tuottaja ”Jani” Jääskeläinen pääsee puikkoihin ja laittaa sellaista ysärisettiä tulemaan että oksat pois!

Sash, Scooter, Spice Girls, 2 Unlimited, Backstreet Boys, Bahamen, Technotronic, Leila K, Mr. President ja muut huikeat ysäriartistit löytyvät Back To The 90's-bileiden soittolistalta. Ja jos Janille tarjoaa tarpeeksi monta Sinistä enkeliä, saattaa mies soittaa Pave Maijasen "Lähtisitkö"-kappaletta ja Neon2:sen "Polkua" kokonaisen illan! Kannattaa si

is ehkä hetki miettiä, tarjoatko sen Sinisen enkelin...

Joka tapauksessa näitä pippaloita ei kannata jättää välistä! Meininki tulee olemaan sen verran kuumaa, ettei haittaa vaikka ne Levikset vähän repeisikin! Vyölaukkua kainaloon ja kaveri toiseen, tänä perjantaina et halua olla missään muualla!

www.fb.com/tuottajajaaskelainen