Joulu Statuksessa

  • keskiviikkona 20.12. OPISKELIJABILEET & KARAOKE / K18
  • torstaina 21.12. suljettu
  • perjantaina 22.12. DISCO , DJ VILLE / K18 / ilmainen sis.pääsy klo 24 asti / liput 8€, kantiskortilla 5€
  • lauantaina 23.12. DISCO, DJ ANTTI / K20 / ilmainen sis.pääsy klo 23 asti / liput 8€
  • sunnuntaina 24.12. suljettu
  • maanantaina 25.12. JOULUPÄIVÄN BILEET / K20 / liput 10€, kantiskortilla 8€
Tapahtuma Facebookissa

Slim Mill x Fatboy L

Perjantaina 19.1.2018

Liput 12€
Ikäraja S / K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomiräpin outolintu SLIM MILL on omintakeisen tyylinsä ansiosta yksi tämän hetken trendaavimmista YouTube-ilmiöistä. Jos olet törmännyt artistin biiseihin ja videoihin, korviisi on todennäköisesti kantautunut mm. lainit kuten "Massii tulee from Kela, ime mun mela"! Mukana iltaa sekoittamassa Fatboy L!

Tulossa ikärajaton, päihteetön keikka alkuillasta, alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa. Myöhäisillan keikka K18. Lisätietoa tulossa lähempänä tapahtumaa!

www.fb.com/Slimill / www.fb.com/fatboyl

 

OG Ulla-Maija

Perjantaina 2.2.2018

Liput 12€
Ikäraja S / K18

 
Tapahtuma Facebookissa

BOOM! FORSSA!

Suomalaisen “gangstaräpin” nousevimpiin nimiin sekä someilmiöihin lukeutuva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille yli 9 500 000 katselukertaa! Hävyttömän rap-huumorin sävyttämät kappaleet seikkailevat jossain mielikuvituksen ja todellisuuden sekä hyvän ja huonon maun rajamaastossa.

Tulossa ikärajaton, päihteetön keikka alkuillasta, alle 15-vuotiaat huoltajan seurassa. Myöhäisillan keikka K18. Lisätietoa tulossa lähempänä tapahtumaa!

www.fb.com/OGULLAMAIJA

 

Perjantaina 16.2.2018

Liput 20€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Jo vuonna 1981 perustettu suomi-rockin ehdottomiin legendoihin kuuluva Yö saapuu Statukseen helmikuussa!

www.likaisetlegendat.com

 

Petri Nygård

Perjantaina 9.3.2018

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

SEOPETRIIIIII!

Tiedossa takuuvarmasti vuoden megalomaanisimmat bileet kun Petri Nygård saapuu Statukseen sekoittamaan totaalisesti niin hameväen kuin kaksilahkeistekin tajunnan törkeän kovalla ulosannillaan! Ympäri Suomea vuosittain kiertävä koko kansan Petri on tunnettu rääväsuisista kappaleistaan ja erittäin energisestä lavashowstaan.

Nygårdin huikea suosio on jatkunut jo kohta kahden vuosikymmenen ajan, kun vuonna 2000 "Vitun Suomirokki"-hitti myi platinaa ja on yli 17 000 kappaleen myynnillään levy-yhtiönsä toiseksi myydyin single.

www.petrinygard.com

 

Mäkki

Perjantaina 23.3.2018

Liput 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Kovan luokan hiphop-kone Mäkki valloittaa Statuksen! Silkkaa asennetta ja energiaa uhkuva show on itse koettava, jotta tietää mistä puhutaan. Kultaa, platinaa, hittejä, kymmeniä miljoonia Spotify-striimejä – näe tämä ilmiö elävänä lihassa ja veressä!

Modernin suomiräpin kärkinimistöön lukeutuva Aito Mäkki on vieraillut lukuisten suomiräppäreiden levyillä sekä niittänyt mainetta menestyksekkäästi myös soolourallaan. Keväällä julkaistu Ihan Pomona albumi keikkui Suomen virallisella albumilistalla peräti 4kk ajan.

www.fb.com/aitomakki

 

Uniikki

Perjantaina 6.4.2018

Liput 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Big things come in small packages. Uniikki nousi musiikkilajissaan Suomen kärkiartistien joukkoon Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin viidestä perustajajäsenestä ja omistajasta. Uniikki tunnetaan yhtenä Suomen omalaatuisimmista lyyrikoista sekä huikeista keikoistaan.

www.rahina.com/artist/uniikki

 

Neljänsuora

Perjantaina 20.4.2018

Liput 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Iskelmän lippulaivaksi tituleerattu Neljänsuora on tullut tunnetuksi muun muassa hiteistä "Tuulikki, pidä huivistasi kii", "Siipirikko", "Mansikkaa ja valkoapilaa" sekä "Valtava maailma".

Vuosien varrella yhtye on lunastanut paikkansa yhtenä maamme suosituimmista iskelmäbändeistä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora valloittaa yleisönsä niin yökerhoissa kuin tanssilavoilla.

Yhtyeen laulaja Antti Ketonen osallistui MTV:n vuoden 2016 Tähdet, tähdet -ohjelmaan.

www.neljansuora.fi