Kaupungin kuumin yökerho Status tarjoaa joka viikko mieletöntä menoa aivan Forssan ytimessä. Meillä järjestetään livekeikkoja, teemabileitä, opiskelijabileitä, lasten limudiscoja ja paljon muuta! Discoiltoina musiikista vastaavat valtakunnan parhaat DJ:t, jotka soittavat tuoreimpia hittejä ja unohtumattomia ikivihreitä. Lue lisää Viihde-sivulta!

Asiakkaan viihtyminen on meille tärkeintä. Status on aikuiseen makuun suunnattu illanviettopaikka, jossa bileet jatkuvat aamun pikkutunneille. Ravintola sijaitsee Forssan historiallisella kehräämöalueella, vanhan puusepänverstaan rakennuksessa. Ulkoa löytyy ympärivuotinen terassi, jonka alla virtaa Loimijoki. Asiakaspaikkoja löytyy sisältä 350 sekä terassilta 120. Meiltä voi myös varata oman pöydän seurueelle sujuvaa illanviettoa varten.
 

Yksityistilaisuudet

Haluatko järjestää ystävillesi tai asiakkaillesi ikimuistoiset ja sinulle vaivattomat juhlat? Suunnitellaan yhdessä menevä ohjelma ja tarjoilu. Discoilua, karaokea, huippuartisteja... kaikki onnistuu! Soita tai kysy tarjousta sähköpostilla!

Kuvagalleria

Hae meille töihin

Oletko reipas, huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta? Jos haluat liittyä mukaan upeaan työyhteisöömme, täytä työnhakulomake! Käsittelemme kaikki hakemukset ja otamme yhteyttä tarvittaessa.
 

Etu- ja sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Katuosoite
Postinumero ja toimipaikka
Syntymäaika pp.kk.vvvv
Aiempi työkokemus